Personen-, Familie- en Erfrecht

Scheidingscafé

Scheidingscafé Gouda

Vier keer per jaar wordt het Scheidingscafé in Gouda georganiseerd in de Chocoladefabriek (Klein Amerika 20) en wel op:

22 feburai 2018, 24 mei 2018, 6 september 2018 en 8 november 2018.

Wie in een scheidingssituatie terecht komt, heeft vaak het gevoel in een rollercoaster te zijn beland. Er is teleurstelling, verwarring, onzekerheid en misschien ook wel opluchting. Ondanks al deze emoties moeten er ook zaken geregeld worden, maar waar moet u beginnen? Voor deze situatie wordt het Scheidingscafé georganiseerd. 

Het Scheidingscafé is een informatieve avond waar u terecht kunt met al uw vragen over een scheiding, variërend van het welzijn van de kinderen en het ouderschapsplan, tot de woning en de financiële afwikkeling. Uiteraard bent u ook welkom indien u in het verleden gescheiden bent en vragen heeft over de wijzigingen van de alimentatie, het convenant of het ouderschapsplan. Ook voor al uw vragen over mediation bent u welkom tijdens het scheidingscafé.
U kunt van 19.30 tot 21.00 uur vrijblijvend en kosteloos binnen lopen in de Chocoladefabriek te Gouda (Klein Amerika 20). De gesprekken vinden plaats in de Steenlandzaal, zodat uw privacy zoveel mogelijk gewaarborgd wordt.

In informele sfeer kunt u uw vragen stellen aan verschillende deskundigen: een advocaat-mediator (Patricia van Eck-Molenaar en Nicole van Leeuwen van Van Riessen Advocaten & Mediators), een notaris (Dirk Jan Blok Notaris), een makelaar (Ferdinand Jelten van Viavesta Makelaars & Adviseurs), een hypotheekadviseur (René Slangen van Slangen Hypotheekadvies) en een psycholoog, gezins- en relatietherapeut (Marjolein Willemsen van Psychologiepraktijk Willemsen).


« Actueel overzicht