Personen-, Familie- en Erfrecht

Vacature personen-, familie- en erfrecht.

Van Riessen Advocaten & Mediators is op zoek naar een ervaren en gedreven advocaat-medewerker of gevorderde advocaat-stagiaire om onze sectie personen- familie- en erfrecht te versterken.

Ons kantoor is gevestigd in het gezellige centrum van Gouda en legt zich met een team van acht enthousiaste advocaten toe op het arbeidsrecht, vastgoed- en omgevingsrecht, ondernemingsrecht en personen-, familie- en erfrecht. Binnen de sectie personen-familie- en erfrecht richten wij ons vooral op de scheidende ondernemers, vrije beroepsbeoefenaren en particulieren.

Heb je een afgeronde vFAS-opleiding of ben je bereid deze te volgen, ben je ambitieus, ondernemend en toe aan een nieuwe uitdaging? Kom dan ons team versterken!

Wij bieden jou goede arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en te specialiseren en een professionele en informele werkcultuur. Parttime werken behoort tot de mogelijkheden.

Enthousiast? Stuur je motivatiebrief en curriculum vitae dan uiterlijk 15 december 2017 naar vaneck@vanriessenadvocaten.nl. Heb je vragen, bel dan met Patricia van Eck-Molenaar op telefoonnummer 0182-541444.

Van Riessen Advocaten & Mediators
Klein Amerika 17
2806 CA Gouda

www.vanriessenadvocaten.nl


« Actueel overzicht