Gratis spreekuur Van Riessen Advocaten

Gratis spreekuur

Spreekuur arbeidsrecht

Van Riessen Advocaten heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Daarom houden wij eenmaal per week een gratis inloopspreekuur arbeidsrechtop dinsdagmiddag van 16:30 tot 17:30 uur. Zowel werkgevers als werknemers kunnen vrijblijvend en zonder voorafgaande afspraak langskomen om vragen over bijvoorbeeld ontslag, arbeidsongeschiktheid of een arbeidsconflict aan ons voor te leggen. Wij denken graag met u mee!

Spreekuur voor ondernemers

Eens per week op woensdagavond hebben wij een gratis spreekuur voor ondernemers. Daarvoor dient u wel van tevoren een afspraak te maken, zodat we weten waarvoor u komt.

Spreekuur erfrecht

Indien u een erfrechtelijke vraag heeft, kunt u iedere donderdagmiddag tussen 16:00 en 17:00 uur bij ons terecht tijdens het gratis inloopspreekuur erfrecht. U kunt dan geheel vrijblijvend en informeel uw vragen stellen aan één van onze erfrechtadvocaten. Als u van plan bent langs te komen, adviseren wij u om ons dit vooraf telefonisch te melden zodat u er zeker van bent dat u ook terecht kunt met uw vraag.